onsdag den 5. november 2014

Vådt

Med vind fra nordøst var onsdagsturen fra Munkholmbroen til Vellerup Vig, men det var ikke nok med, at vinden kom fra nordøst, det støvregnede også hele dagen, så det blev en ekstrem våd tur. Vi sad godt i kajakkerne, så det mest positive var, at det ikke var en kold tur. Stig var med igen efter en meget lang pause. Vandet er nu under 10 grader, så vi ror vinterroning, det vil sige rimelig kystnært, og så holder vi sammen. Skoven er stadig meget flot, selv om bladene er ved at miste grebet i grenene, så skovstrækningen frem til Ejby var et flot syn.


Fra Ejby til Vellerup Vig er kysten stadig grøn, men der er ikke mange farver tilbage ud over det grønne, broerne er taget ind som tegn på, at vinteren er lige om hjørnet. Vi lagde ind ved skrænterne ved indsejlingen til Vellerup Vig, vel nok det mest stenede område. Mens vi spiste, var der ikke ret meget støvregn i luften, så det var fint nok. Vibeke havde bagt æblekage til os, da han, som havde lovet at have kage med, meldte afbud, og kage til kaffen kan vi ikke undvære. Det er ikke sket ret mange gange, at vi har været kageløs på onsdagsturene.



Efter frokosten gik vi en lille tur langs stranden for at få lidt gang i benene. Tilbage i kajakkerne fortsatte vi ind i vigen, inden vi returnerede til Munkholmbroen i skøn medvind. Tilbage ved parkeringspladsen drak vi kaffe til resterne af æblekagen, inden vi kørte hjem.

Turen: Munkholmbroen til Vellerup Vig og retur.
Deltagere: Torben, Kim, Stig, Erik, Peter, Palle, Jan, Søren og jeg.
Turens længde 18 kilometer.
Vejret: Støvregn og vind fra nordøst 4 - 6 m/s.
Temperaturerne: Luften og vandet var ca. 9 grader.




Ingen kommentarer: