onsdag den 4. februar 2015

På vandet igen

Efter 3 ugers ferie i Spanien er jeg atter tilbage i det kolde Danmark. Onsdagsturen udgik fra Møllekrogen med Selsø Hage som pausested. Det var en grå, tør, men absolut ikke kedelig dag. Tørdragten strammede visse steder, men jeg kunne da komme ned i kajakken. Vi var på vandet lidt i 10, og så fulgte vi kysten langs Klinten, som stod meget flot i den lette sne. Vinden var der ikke ret meget af, så det blev en skøn tur frem til løbet mellem Skovbroen og Eskildsø. Vi skulle da lige hen at se, hvor meget strøm der var, men det så ud som om, at den var ved at vende, så vi roede ind i bugten og gjorde klar til frokosten.



Vi skulle ud at gå lidt inden frokosten. Vi kom forbi jagthytten, hvor vi mødte en af de kvindelige jægere til hytten, som var på tur med hunden, den nød at komme ud i sneen. Hun bød os velkommen, og vi var også velkomne til at benytte jagthytten, når vi kom ud på Selsø Hage. Hun viste os lige hvor højt vandet stod under stormen Bodil i december 2013, men de havde også haft en mindre oversvømmelse i år, så de ligger smukt, men også meget udsat. Dejligt at møde den slags mennesker som er imødekommende. Vi gik tilbage til madpakkerne og nød frokosten. Jens havde kage med, da han er ved at eksperimentere med elektrisk opvarmede såler, ja, der skal ikke meget til, før der er kage på "bordet".  Han var ikke tilfreds med effekten i sålerne, så han skal nok eksperimentere med batterierne, men vi var meget tilfredse med kagerne. Efter frokosten gik vi atter en lille tur, så vi fik varmen tilbage i benene. Derefter satte vi ud og roede tilbage til Møllekrogen. Vi havde medvind det meste af vejen, så vi rigtig kunne nyde den flotte natur.




Det var ikke så lang en tur, da det var koldt, men så tager omklædningen ikke ret lang tid. Det var så koldt om fingrene, at det var svært at knappe skjorten. Vi sluttede atter med kaffe og resterne fra kagebordet. Det var meget  fint at lægge ud med en ikke så lang tur, efter 3 ugers pause.

Turen: Møllekrogen til Skovbroen og retur.
Deltagere: Torben, Jakob, Jens, Jan, Palle og jeg.
Turens længde: 14.4 kilometer.
Vejret: Gråvejr, svag vind fra nordlige retninger.
Temperaturerne: Luften var -2 grader og vandet 0 grader.



Ingen kommentarer: